ZAALVERHUUR

Voor 40 tot 200 personen

De Anna’s Hoeve beschikt over een sfeervolle zaal die u kunt huren voor uw bruiloftsfeest, familiefeest, jubileum, bedrijfsfeest, vergadering of themafeest. Onze zaal biedt ruimte aan groepen tot 200 personen. Wij hanteren een minimum van 40 personen want met minder wordt het ongezellig door de grootte van de zaal.

De zaal is zowel met als zonder catering te huren. Wanneer wij uw feest of bijeenkomst mogen organiseren vervalt een deel van de zaalhuur. De Anna’s Hoeve in Rijsenhout is bij uitstek de ideale locatie voor uw bruiloft, receptie, jubileum, thema-feestavond, familiefeest of zakelijke bijeenkomst zoals een bedrijfsvergadering of bedrijfsuitje.

Zaalverhuur voor al uw evenementen

Of het nu om een landelijke bruiloft gaat, een zakelijke bijeenkomst of een spetterend dansfeest: De Anna’s Hoeve stelt u niet teleur. Onze foto’s geven u een indruk van De Anna’s Hoeve tijdens verschillende gebeurtenissen, elk met zijn eigen ambiance. Wij verzekeren dat u bij ons een locatie huurt die bij de sfeer van uw evenement past. 

 Via onze website krijgt u een idee wat er mogelijk is en welke faciliteiten wij bieden. Wilt u vooraf de locatie bekijken of wilt u meer informatie? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of bel naar 06 – 22683014 om een afspraak te maken.

OFFICIELE

TROUWLOCATIE

BINNEN OF BUITEN

KINDERFEESTJES

Contact

De Anna's Hoeve
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout
info@annashoeve-rijsenhout.nl
06-22683014

Unieke accommodatie

Een authentieke Hollandse boerderij aan de rand van Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.
Deze monumentale boerderij is dé locatie voor sfeervolle bijeenkomsten met een wat informeler karakter. Lees hier onze reviews.

Centrale ligging

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout is een rustpunt, centraal gelegen tussen Aalsmeer en Schiphol. Vanaf afslag A4 Hoofddorp-Zuid zijn wij binnen 5 minuten te bereiken. U kunt bij ons op eigen terrein parkeren. Bekijk hier onze locatie.

Scroll naar boven