WORKSHOPS VAN DECO RATA

Creatieve of culinaire workshops
Op zoek naar een gezellige workshop in de Haarlemmermeer? Kijk dan eens naar de creatieve workshops van Deco Rata die op De Anna’s Hoeve worden georganiseerd. Het aanbod loopt uiteen van tassen pimpen en beeldjes schilderen tot sieraden maken. Ook voor culinaire workshops zoals een high tea of chocolade workshop zit u bij ons goed.
De workshops van Deco Rata zijn uitermate geschikt voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, team-uitje, vriendinnendag of als heerlijk ontspannen uitje voor uzelf. Ook bedrijven en scholen kunnen bij ons terecht voor een onvergetelijke workshop. Liever thuis knutselen? Dat kan met de doe-het-zelfpakketten die wij voor kinderen en volwassenen aanbieden.

Creatief op De Anna's Hoeve of op locatie

De workshops van Deco Rata kunt u volgen in het atelier op De Anna’s Hoeve. Hier is plek voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. Grotere groepen (tot 60 personen) worden ontvangen in de zaal van onze sfeervolle boerderij; in dat geval wordt er een kleine toeslag berekend.

Liever een creatieve workshop bij u thuis of op kantoor organiseren? Dat kan! De extra kosten hiervoor zijn 12,50 euro als de workshop plaatsvindt in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, Nieuw-Vennep of Hoofddorp. Buiten deze plaatsen is het tarief afhankelijk van het aantal kilometers vanaf Rijsenhout.

OFFICIELE

TROUWLOCATIE

BINNEN OF BUITEN

KINDERFEESTJES

Contact

De Anna's Hoeve
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout
info@annashoeve-rijsenhout.nl
06-22683014

Unieke accommodatie

Een authentieke Hollandse boerderij aan de rand van Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.
Deze monumentale boerderij is dé locatie voor sfeervolle bijeenkomsten met een wat informeler karakter. Lees hier onze reviews.

Centrale ligging

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout is een rustpunt, centraal gelegen tussen Aalsmeer en Schiphol. Vanaf afslag A4 Hoofddorp-Zuid zijn wij binnen 5 minuten te bereiken. U kunt bij ons op eigen terrein parkeren. Bekijk hier onze locatie.

Scroll naar boven