TROUWEN BIJ DE ANNA'S HOEVE

Officiële trouwlocatie

De Anna’s Hoeve is een unieke trouwlocatie in de Haarlemmermeer. Onze authentieke Hollandse boerderij leent zich prima voor een trouwzaal, trouwceremonie en receptie. Bij mooi weer is het mogelijk om elkaar in de voortuin het ja-woord te geven.

U bepaalt hoe de dag eruit komt te zien. Een heerlijk diner, een BBQ of een spetterend dansfeest: alles is mogelijk. Wij kunnen tot wel 200 gasten ontvangen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. De groene omgeving van De Anna’s Hoeve biedt een oase van rust maar door de centrale ligging zijn wij uitstekend bereikbaar.

Uw bruiloft bij De Anna's Hoeve

De Anna’s Hoeve is de perfecte trouwlocatie voor een geweldige bruiloft op een sfeervolle boerderij in Rijsenhout met alle privacy voor uw gasten. Van begin tot eind kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij de organisatie van dit memorabele moment.

Wilt u elkaar het ja-woord geven tijdens een trouwceremonie op De Anna’s Hoeve? Dan dient u dit vooraf aan te vragen bij de gemeente Haarlemmermeer. Op de website van de gemeente leest u hier meer over. Zodra deze formaliteit is geregeld staat niets u meer in de weg om door de ambtenaar van de burgerlijke stand in het echt verbonden te worden op De Anna’s Hoeve.

OFFICIELE

TROUWLOCATIE

BINNEN OF BUITEN

KINDERFEESTJES

Contact

De Anna's Hoeve
Aalsmeerderweg 755
1435 EK Rijsenhout
info@annashoeve-rijsenhout.nl
06-22683014

Unieke accommodatie

Een authentieke Hollandse boerderij aan de rand van Rijsenhout in de gemeente Haarlemmermeer.
Deze monumentale boerderij is dé locatie voor sfeervolle bijeenkomsten met een wat informeler karakter. Lees hier onze reviews.

Centrale ligging

De Anna’s Hoeve in Rijsenhout is een rustpunt, centraal gelegen tussen Aalsmeer en Schiphol. Vanaf afslag A4 Hoofddorp-Zuid zijn wij binnen 5 minuten te bereiken. U kunt bij ons op eigen terrein parkeren. Bekijk hier onze locatie.

Scroll naar boven